Geniet van een me-time moment in kleur en stijl!
Feel Beautiful, full of confidence!


 015 52 00 82  0475 97 95 78
Via WhatsApp

HERBALIFE

Miss Fashionistas te Boortmeerbeek biedt een breed assortiment aan van gezondheidsproducten en schoonheidsproducten, zoals allerhande badproducten, shampoos op basis van Aloë Vera. De beste zorg voor de allerbeste prijs. De passie en toewijding van ons personeel krijgt u er gratis en voor niets bij.

Waarom? Omdat uw lichaam de allerbeste zorgen verdient. Daarom bieden wij de beste kwaliteitsproducten aan, op maat van uw lichaam en uw behoeftes. Wij bij Miss Fashionistas staan immers garant voor een persoonlijke aanpak en service.

Herbalife: een gezonde geest in een gezond lichaam

 Miss Fashionistas  biedt u ook de Herbalife-producten aan. Deze kan je nuttigen om te vermageren, om bij te komen of om een energie boost te krijgen na een lange slopende werkdag. Na een eerste intake gesprek, dat bovendien gratis is, starten wij een persoonlijke begeleiding afgestemd op de noden van uw lichaam.

Persoonlijk contact staat bij Miss Fashionistas centraal. Wij zorgen er dan ook voor dat al uw Herbalife-producten persoonlijk bij u geleverd worden.

Meer dan Herbalife alleen..

Bij ons kunt u ook terecht voor een befaamde Herbalife Party. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken of ervaringen over de producten uit te wisselen. Voor meer informatie kan je Miss Fashionistas altijd contacteren via de website. 

Bovendien volgen wij geregeld trainingen zodat we altijd up-to-date informatie over de nieuwste Herbalife-producten kunnen aanbieden. 

Op zoek naar schoonheids -en Herbalife-producten die het best bij uw lichaam passen? Miss Fashionistas garandeert u de allerbeste en meest persoonlijke service die u zich kan inbeelden.

U kan ons terugvinden in Boortmeerbeek, gelegen tussen Mechelen en Leuven. Bezoek zeker onze website https://marina-van-geel.goherbalife.com voor meer informatie over onze producten en de nieuwste aanbiedingen.

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 18u30 tot 21u.